DET KAN BLIVE BEDRE

(ONLY IN DANISH)

Kampagne for unge der går med tanker omkring deres kønsidentitet. Kampagnen er kørt af LGBT Ungdom.

LAVET AF: Cecilie Bødker
TAK TIL: Jackie, Anya og Caspian
MUSIK: Teen Beams – “Tweenteen” & “Springtime Reverb”

Jeg lavede kampagnen i forbindelse med min bachelor, fordi jeg var blevet så rørt og frustreret over de mange problematikker transpersoner kæmper imod i Danmark. Jeg ville ideelt ønske at kampagnen kunne repræsentere alle transpersoner, men grundet tidspres var der desværre ikke mulighed for at lave endnu et portræt, der ellers var meningen skulle være af en ikke-binær transperson. Det er bestemt ikke mit budskab at transpersoner skal puttes ind i nogen kasser.

Jeg håber at kampagnen kan hjælpe med at indgyde bare lidt håb, i nogle processer jeg ved, kan føles helt håbløse.
Jeg tror på at det kan blive bedre!

a3 plakater a3 plakater2 a3 plakater3

a3 plakater a3 plakater2 a3 plakater3

Cecilie Bødker © 2014